Pamar on johtava vetimien, nuppien ja muiden helojen suunnittelija. Yrityksen perusteti Angelo Radaelli toisen maailmansodan jälkeen Renaten kaupungissa Pohjois-Italiassa.

Pamar aloitti erilaisten vetimien valmistajana. Siitä kasvoi nopeasti alan tärkeä edelläkävijä. Italiassa saavuttamansa menestyksen jälkeen, Pamar laajensi toimintaansa kansainvälisesti ja on nykyään vahva tekijä vetimien ja nuppien designissa ja trendeissä. Pamar on tunnettu laadustaan ja sen valikoima vetimiä ja nuppeja on hyvin laaja. Valmistus tapahtuu edelleen Renatessa, missä Pamarilla on nykyään kaksi tehdasta.

20 vuotta sitten Pamar rupesi keskittymään entistä enemmän muotoiluun tavoitteenaan luoda yrityksellä oma identiteetti ja luonne. Siitä saakka Pamar on tehnyt yhteistyötä italialaisten ja kansainvälisten eri tyylejä edustavien muotoilijoiden kanssa. Kuuluisia Pamarin suunnittelijoita ovat mm. Björn Dahlström, Fabio Redaelli, Alessandro Elli, George J. Sowden, Giorgio Vigna, James Irvine, Jasper Morrison, Klaus Bergen, Rodolfo Dordoni ja monet muut.

Pamar valmistaa monia eri tyyppisiä vetimiä, joiden muoto vaihtelee. Materiaaleina löytyvät sekä ruostumaton teräs, keramiikka, nahka, messinki, tina, kromi, kupari, nikkeli, alumiini ja puu.

Design on tärkeä osa Pamarin suosiota, mutta laatu on vielä tärkeämpi. Siksi Pamar on pitänyt tuotannon omissa käsissään, eikä ole halunnut siirtää sitä Italiasta.

Kaikki Kahvat on poiminut valikoimaansa muutamia kaikkein tyylikkäimpiä Pamar-vetimiä.

löytyi 0 tuotetta
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat