GDPR

Tietosuojakäytäntö – EU:n Tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulations (GDPR))

Haluamme, että voit käyttää sivustoamme huoletta, ja olemme sitoutuneet suojelemaan keräämäämme tietoa. Kaikki toimintamme internetissä noudattaa EU:n Tietosuoja-asetusta (GDPR) (EU) 2016/679. GDPR on asetus, joka on osa EU:n tietosuoja- ja yksityisyydensuojalainsäädäntöä, ja koskee kaikkia luonnollisia henkilöitä Euroopan Unionissa.

Mitä ovat henkilötiedot?
Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa joko suoraan tai epäsuorasti, esimerkiksi nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite jne.

Mitä tietoa me keräämme?
- Kun teet tilauksen:
Koko nimesi
Osoitteesi
Puhelinnumerosi
Sähköpostiosoitteesi
IP-osoite, josta teet tilauksen

- Kun tilaat uutiskirjeemme:
Koko nimesi
Sähköpostiosoitteesi

- Kun vierailet sivustollamme
IP-osoite, josta vierailet sivuillamme

- Kun lähetät meille sähköpostia
Sähköpostiosoitteesi ja mitä tahansa tietoa itse annat meille sähköpostissasi.

Miten keräämme tietoa?
- Kun teet tilauksen:
Tiedot kerätään, kun täytät tilauslomakkeen ja teet tilauksen.

- Kun tilaat uutiskirjeemme:
Tiedot kerätään, kun aktiivisesti kirjaudut ja tilaat uutiskirjeemme sivustollamme.

- Kun vierailet sivustollamme:
Evästeiden kautta. Lue lisää evästeistä kohdasta Evästeet.

- Kun lähetät meille sähköpostia:
Sähköpostiosoitteesi tallennetaan asiakastuki järjestelmäämme.

Miksi keräämme tietoa?
- Kun teet tilauksen
Jotta voimme käsitellä ja toimittaa tilauksesi turvallisesti osoitteeseen, jonka annoit meille tehdessäsi tilausta. Jotta voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse, mikäli tilauksessasi tapahtuu jotakin odottamatonta, esimerkiksi mikäli tilaus viivästyy. Ostotietoja käytetään myös viitteenä mahdollisia takuukäsittelyjä varten.

- Kun tilaat uutiskirjeemme:
Jotta voimme lähettää sinulle uutiskirjeitä, jotka sisältävät tuoteuutisia ja tarjouksia.

- Kun vierailet sivustollamme:
Jotta voimme kerätä tilastotietoa, joka auttaa meitä parantamaan sivustoamme yleisesti ja näin myös sinun kokemustasi sivujemme käytöstä.

- Kun lähetät meille sähköpostia
Jotta voimme auttaa sinua ja vastata viesteihisi. Kerätäksemme palautettasi ja kehittääksemme sen avulla tuotteitamme, asiakaspalveluamme ja sivustoamme.

Kuinka kauan varastoimme tietoa?
- Ostotiedot
Varastoimme ostotietoja seitsemän vuoden ajan. Teemme tämän tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Monet asiakkaamme palaavat luoksemme vuosia sen jälkeen, kun ovat ostaneet tuotteitamme kysyen samoja lisäosia, joita heillä jo on aiemman oston myötä. Ostohistorian säilyttäminen auttaa meitä tunnistamaan helposti osat, joita asiakas on ostanut meiltä aiemmin.

- Uutiskirjeen tilaustiedot
Säilytämme tietoja, kunnes pyydät meitä poistamaan sähköpostiosoitteesi ja nimesi uutiskirjeen tilauslistalta. Pelkkä uutiskirjeen tilauksen peruminen ei poista sähköpostiosoitettasi. Säilytämme sähköpostiosoitteesi varmistaaksemme, että et vastaanota sähköpostiuutiskirjettämme.

- Sivuston vierailutiedot
Säilytämme sivustomme liikennetietoja viiden vuoden ajan.

- Kun lähetät meille sähköpostia
Säilytämme kanssamme käydyt sähköpostikeskustelut seitsemän vuoden ajan. Teemme tämän varmistaaksemme, että voimme tarjota mahdollisimman parasta asiakaspalvelua.

Kenen kanssa jaamme henkilötietoja?
Emme koskaan myy tai anna kenenkään muun käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Jaamme tietosi joidenkin toimittajiemme ja myyjiemme kanssa vain, jos he tarvitsevat tietoa tehdäkseen työnsä. He eivät saa jakaa tai käyttää tietoa mihinkään muuhun tarkoitukseen. Heidän on myös noudatettava samoja tietosuojakäytöntöjä, joita me itse noudatamme. Alle on lista kolmansista osapuolista ja syy, miksi jaamme tietoja heidän kanssaan:

Beslag Design – Osa tilauksistamme toimitetaan suoraan toimittajaltamme Beslag Designilta. He saavat tietosi, jotta he voivat käsitellä ja toimittaa tilauksesi.

Orba – Orba on IT-kumppanimme, ja osa verkkokaupastamme on varastoitu heidän palvelimilleen.

DHL – Käytämme DHL:ää toimittamaan tilaukset He saavat henkilötietosi voidakseen toimittaa tilauksesi turvallisesti pyytämääsi osoitteeseen.

Glesys – Suurin osa verkkoalustastamme on varastoitu Glesys-datakeskuksiin.

Mailchimp – Käytämme Mailchimp-ohjelmaa uutiskirjeemme lähettämisessä. Nimesi ja sähköpostiosoitteesi on varastoitu Mailchimpiin, jos olet tilannut uutiskirjeemme.

Freshdesk – Freshdesk on asiakastukiohjelmisto, jota käytämme asiakaspalvelussamme. Sähköpostiosoitteesi ja tiedot, jotka olet meille antanut sähköpostitse, varastoidaan Freshdeskissä.

Google – Google tallentaa sivustomme liikennetietoja. Keräämme ja analysoimme tietoja, jotka auttavat meitä parantamaan nettisivujamme yleisesti ja näin myös sinun käyttökokemustasi sivustostamme.

Miten poistat henkilötietosi?
Jos haluat, että poistamme tietosi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kaikkikahvat.fi

Miten raportoida rikkomuksista?
Sinulla on oikeus raportoida rikkomuksista. Rikkomukset raportoidaan paikalliselle Tietosuojaviranomaiselle

Evästeet
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita asennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun vierailet melkeinpä millä tahansa sivustolla. Evästeet eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti eivätkä ole haitallisia tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Sivustot käyttävät niitä parantaakseen käyttökokemustasi sivustoista ja antamaan meille tilastotietoa, joka auttaa meitä parantamaan sivustoamme yleisesti.

Ulkoiset linkit
Mikäli jokin tämän sivuston kohta ohjaa sinut toiselle sivustolle, huomaa, että toiset sivut eivät toimi tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Suosittelemme, että tutustut näiden sivujen tietosuojalausuntoihin ymmärtääksesi heidän käytäntönsä henkilötietojen keräämisestä, käytöstä ja jakamisesta.