2016-06-16: Olemme juuri lisänneet valikoimaamme yhdeksän uutta mallia Loop-nahkavetimiä. Lanseerasimme lenkkivetimet kesällä 2015, ja niistä tuli heti valtavan suosittuja. Aidon ruotsalaisen kauniisti patinoituvan Tärnsjö –nahan ja kromi, messinki tai kupari nupin yhdistelmä on ollut todellinen menestys.

Nahkaisia vetimiä löytyy yhdeksän eri tyyliä. Kolme eri nahan sävyä yhdistyy kolmeen eri metallista valmistettuun nuppiin. Valitse joko värjäämätön, ruskea tai musta nahka ja yhdistä se messinki-, kupari- tai krominuppiin.

Nahka Tärnsjö Garveri –tehtaalta
Nahka, josta myymämme nahkaiset vetimet on tehty, tulee Tärnsjö Garveri –nimiseltä ruotsalaiselta nahkatehtaalta. Vetimien valmistaja etsi pitkään juuri sopivaa nahkaa, ennen kuin se löytyi Tärnsjöstä. Tärkeintä oli, että nahka on ehdottoman korkealuokkaista, ja että sen toimitus tapahtuu ajallaan.

Tärnsjö Garveri on ollut toiminnassa vuodesta 1873. Nahkatehdas on tullut tunnetuksi osaamisestaan ja nahkatuotteidensa laadusta. Tärnsjö Garveri on yksi niistä harvoista nahkatehtaista (5% maailmassa), joka edelleen jatkaa perinteistä kasviparkitun nahan valmistamista nopeamman ja halvemman kromiparkitsemisen sijaan. Nahkavetimiin tarvittavan nahan valmistaminen on vain pieni osa yrityksen toimintaa. Tehdas valmistaa myös esimerkiksi laadukkaita satuloita, nahkalompakoita ja klassisia salkkuja.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota asiakkaillemme valikoiman nahkaisia vetimiä ja nuppeja, jotka on valmistettu ainutlaatuisesta Tärnsjön nahasta. Tärnsjö Garverin nimi takaa sen, että tuotteemme laatu on kohdallaan ja että se on uniikki verrattuna muihin markkinoilla oleviin nahkavetimiin.

Moderni mutta klassinen
Nahasta valmistetut vetimet ja nupit ovat olleet markkinoilla jo vuosikymmeniä. Laajemmin ne ovat kuitenkin tulleet saataville vasta viimeisen vuoden aikana. Lisäsimme Loop-nahkavetimet verkkokauppamme valikoimaan kesällä 2015 ja siitä alkaen se on ollut yksi eniten ostettuja tuotteitamme.

Yhdistä muihin vetimiin ja nuppeihin
Nyt meillä on Loop-nuppien lisäksi tarjolla myös vetimiä. Uudet Loop-vetimet ovat saatavissa samoissa yhdistelmissä kuin nupitkin. Näin sinun on helppo yhdistää vetimet ja nupit valitsemalla molempiin sama nahka ja sama metalli. Toinen vaihtoehto on yhdistää Loop-nahkavetimet toisiin valikoimastamme löytyviin vetimiin, joissa materiaalina on käytetty samaa metallia kuin Loop-vetimen metalliosissa, messinkiä, kuparia tai kromia. Esimerkiksi 2078 messinkinuppi sopii hyvin yhteen Loop-vetimen kanssa, jossa metalliosa on messinkiä. Erilaisilla yhdistelmillä on helppo suunnitella täysin uniikki keittiö tai muut kalusteet.