Gamet – Euroopan suurimpia helojen valmistajia

Osa vetimiä, nuppeja ja koukkuja joita meillä on valikoimassamme tulee puolalaiselta Gametilta. Gamet on yksi euroopan suurimpia vetimien, nuppien ja muiden helojen valmistajia. Gamet on myös ensimmäinen yhteistyökumppanimme. Yritys aloitti toimintansa Puolassa Torunin kaupungissa vuonna 1987. Nykyään Gametin tuotteita voi löytää useimmista Euroopan maista. Gametin koko tuotanto tapahtuu edelleen Torunissa, Puolassa. Vuodesta 2015 Gametin omistaja on ollut puolalainen helavalmistaja Stalmot & Wolmet S.A.

Meillä on valikoimassamme Gametin suosituimmat vetimet, nupit ja koukut. Gamet valmistaa ennen kaikkea metallisia vetimiä ja nuppeja, mutta valikoimasta löytyy myös joitain puisia malleja.

Gametin menestyksen takana on periaate jatkaa yrityksen kasvua ottamalla käyttöön uusinta teknologiaa ja huolehtia laadunvalvonnasta jokaisessa valmistusvaiheessa.

Alapuolelta löydät kaikki Gamet-tuotteet, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Jos valikoimastamme puuttuu haluamasi tuote, ota yhteyttä meihin ja lisäämme sen valikoimaamme.