Key Nuppi - Toniton Cream

Tuotetiedot

Vihreä Key-nuppi erottuu muista markkinoilla olevista nupeista. Avaimenmuotoisessa nupissa on suuri rengas tarttumista varten. Key vetää puoleensa huomiota missä tahansa huonekalussa ja sisutuksessa. Se on saanut innoituksensa Milanosta ja perustuu yksinkertaiseen muotoiluun ja geometrisiin muotoihin.

Käytä Key-nuppia yhdessä tai ilman sen mukana tulevaa taustalevyä. Taustalevy on helppo tapa piilottaa olemassa olevat ruuvinreiät ja suojata huonekalua naarmuilta.

Merkittävä yksityiskohta Key-nupissa on sen jauhemaalattu pinta. Monissa markkinoilla olevissa kahvoissa ja nupeissa käytetään tavallista märkämaalia. Siihen verrattuna jauhemaali on huomattavan paljon kestävämpää ja kestää koko keittiön käyttöiän.

Yhdistä Key-nuppi muihin Toniton x Beslag Designin kaappituotevalikoiman kahvoihin ja nuppeihin. Kaikki Tonitonin huolellisesti kehitetyn väripaletin tuotteet sopivat täydellisesti toisiinsa. Tutustu Toniton Colours -konseptiin ja sen tuotteisiin - seinämaaleihin, laattoihin, kaapinoviin, keittiön ja kylpyhuoneen hanoihin jne. Ilmaise itseäsi sisustuksella!

Toniton x Beslag Design on ainutlaatuinen Toniton Coloursin ja Beslag Designin yhteistyö. Tuloksena on vaikuttava valikoima kahvoja, vetimiä ja nuppeja, joiden värimaailman muodostaa Tonitonin ainutlaatuinen kuuden hienostuneen värin paletti.
Hinta €16.67
Varastossa
sku: 401023-11
Määrä
Väri:
Valkoinen
Finish:
Jauhemaalattu
Asennus:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Toniton x Beslag Design
Päällyste:
Värillinen
Suunnittelijat:
Tekla Severin
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):Korkeus:
41 mm (42,5 mm)32 mm6 mm (20,5 mm)
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat