Palautukset

Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden yksityisasiakkaille tuotteiden vastaanottopäivästä lukien. Yrityksille palautusoikeus on 10 päivää tuotteiden vastaanotosta. Palautettavien tuotteiden pitää olla alkuperäisessä pakkauksessaan, eivätkä ne saa olla käytettyjä tai kokeiltuja. Tuotteita on pitänyt säilyttää asianmukaisesti. Tuotteet pitää palauttaa samassa kunnossa kuin ne olivat toimitettaessa. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka tilataan varaston ulkopuolelta eikä alennustuotteita.

Kaikista palautuksista pitää sopia etukäteen sähköpostitse info@kaikkikahvat.fi palautusohjeiden saamiseksi. Palautuksia ei hyväksytä ellei niistä ole sovittu etukäteen.

Miten palautat tilauksesi

1. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kaikkikahvat.fi Kerro viestissä tilausnumerosi, tuotteen nimi, tuotenumero ja tuotteiden lukumäärä sekä palautuksen syy. Jos kyse on tuotteen vioittumisesta, pyydämme sinua lähettämään tuotteesta valokuvan, josta vika ilmenee.

2. Saat vastausviestissä palautusnumeron, jolla palautuksesi oikeellisuus varmistetaan.

3. Liitä palautukseesi kopio pakettikortista ja merkitse siihen selvästi nimesi ja palautusnumerosi. Varmistathan, että pakkaat tuotteet huolellisesti ja palautat ne sopivalla tavalla. Palautuskuljetuksen järjestäminen ja kuljetusmaksut ovat sinun vastuullasi. Maksamme palautuskuljetuksen vain siinä tapauksessa, että kyse on viallisen tuotteen palautuksesta.

4. Palautuksen saapuessa tarkistamme tuotteen varmistuaksemme, että kaikki osat ovat tallella ja myyntikelpoisessa kunnossa (lukuunottamatta viallisia tuotteita).

5. Kun palautuslähetys on tarkistettu, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan. Hinnasta vähennetään todelliset lähetyskulumme. Jos kyseessä on viallisen tuotteen palautus, lähetämme sinulle uuden tuotteen saatuamme ja tarkastettuamme palautuslähetyksen. Hyvitämme sinulle viallisen tuotteen lähetyksestä koituneet kuljetusmaksut.

Kaikki sähköpostitse hyväksytyt tilaukset, riippumatta tuotteen merkistä tai valmistajasta, tulee lähettää osoitteeseen:
Allabeslag Sverige AB
De Geersfors 25
591 98 Motala
Ruotsi

Emme voi hyvittää palautuksia, joita ei ole lähetetty yllä olevaan osoitteeseen!