• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Palautukset

Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden kaikille yksityisasiakkaille verkkokaupastamme tehdyille ostoksille.

* 30 päivää lasketaan tilauksen vastaanottamisesta alkaen.
* Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan eikä niitä saa asentaa tai käyttää millään tavalla. Tuotteita on säilytettävä asianmukaisesti.
* Palautettavien tuotteiden on oltava siinä kunnossa kuin ne on toimitettu.
* Palautusoikeus ei koske tilauksesta valmistettavia tai alennustuotteita.
* Palautuksia ei hyväksytä tai hyvitetä, ellei niistä ole sovittu etukäteen.

Palautuksen mukana on lähetettävä Kaikki kahvat -palautuslomake. Palautuksen toimituskulut vähennetään palautettavan tilauksen hyvityksestä. Palautuksen toimituskustannukset 0–2,5 kg painaville pakkauksille ovat 16 € ja 18 € yli 2,5 kg painaville palautuksille. 700 mm ylittäviin palautuksin lisätään 80 € lisäkulu.

Miten palautan tuotteita
1) Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kaikkikahvat.fi. Ilmoita viestissä tilausnumerosi, tuotteen nimi, tuotekoodi, tuotteiden määrä ja palautuksen syy.
2) Saat sähköpostitse tilauksen palautuksen hyväksynnän sekä palautuslomakkeen.
3) Tulosta lomake ja liitä palautukseen kopio pakettikortista, johon merkitset selkeästi nimesi ja tilausnumerosi. Liitä palautuslomake mukaan pakettiin. Varmista, että pakkaat tuotteet asianmukaisesti, ja jätä paketti lähimpään DHL:n palvelupisteeseen.
Löydät lähimmän DHL-palvelupisteen täältä.
4) Palautuksen saapuessa tarkastamme tuotteet varmistaaksemme, että kaikki tuotteen osat ovat mukana pakkauksessa ja että tuotteet ovat myyntikelpoisessa kunnossa.
5) Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, hyvitämme tilauksesi hinnan palautuksen toimituskustannuksilla vähennettynä. Käsittelemme palautuksia viikoittain, ja palautuksesi käsittely ja hyvityksen maksaminen voi kestää enintään 5 arkipäivää.
6) Saat sähköpostitse vahvistuksen heti, kun palautuksesi on käsitelty ja hyvitetty.