Bell Nuppi - RST-Look - Furnipart

Tuotetiedot

Ruostumattomalla teräksellä pinnoitettu Bell-nuppi on Hans Sandgren Jacobsenin eleganttia muotoilua. Erinomainen lisä makuuhuoneen pöydän tai keittiönlaatikoston sisustamisessa.

Nupin pinnassa olevan pienen kolon ansiosta siihen on erittäin miellyttävä tarttua. Se on täydellinen pieni, sileä paikka peukalolle. Upea yksityiskohta huonekalunupissa!

Sinkkiseoksesta valettu, päällystetty ruostumattomalla teräksellä ja lopuksi lakattu. Lakka suojaa nuppia lialta ja kulumiselta, mutta myös varmistaa, että pinnoite pysyy samanlaisena eikä hapetu ja ikäänny ajan kuluessa.

Bell-nuppi on tanskalaisen muotoiluyritys Furnipartin ja kuuluisan tanskalaisen luojan Hans Sandgren Jacobsenin markkinoille tuoma luomus. Hans Sandgren Jacobsen on suunnitellut Furnipartille useita vetimiä ja kahvoja, mutta on tunnettu myös tuoleistaan, ruokapöydistään ja muista erilaisista huonekaluistaan.

Yhdistä Bell esimerkiksi Base-vetimeen, joka myös on Furnipartin tuotantoa. Kiinnitä Base-vetimet suurempiin laatikoihin ja Bell pienempiin kaappeihin.
Hinta €9.41
Varastossa
sku: 370170-11
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Furnipart
Päällyste:
Ruostumaton teräs
Suunnittelijat:
Hans Sandgren Jakobsen
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):Korkeus:
32 mm42 mm19 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat