Missasitko Anne Blackin posliininupit? Tai ehkä olet jo tutustunut niihin, tilannut ja ihastunut niiden pehmeisiin pastellisävyihin ja kauniisiin pyöreisiin muotoihin. Kumpaan tahansa joukkoon kuulutkaan, haluamme kertoa sinulle lisää Anne Blackin tuotteista. Anne Black on yritys, tavaramerkki ja henkilö, joka valmistaa posliini- ja keramiikkatuotteita. Eikä ainoastaan nuppeja ja koukkuja, vaan myös maljakoita, lautasia, kuppeja, kulhoja ja paljon muuta. Mutta jatketaan me vielä nupeista ja koukuista.

Neljä sarjaa, mutta monia eri värejä ja muotoja

Anne Blackilla on neljä eri nuppien ja koukkujen sarjaa: Plain, Matte, Flower ja Dot. Plain ja Matte ovat saatavilla useissa sävyissä ja neljässä eri koossa. Kaksi suurinta kokoa sopivat parhaiten koukuiksi. Kahta pienempää kokoa – pieni ja keskikoko – voidaan käyttää sekä koukkuina että nuppeina. Flower ja Dot ovat saatavilla kahdessa koossa: pienenä ja keskikokoisena. Molemmat koot soveltuvat sekä koukuiksi että nupeiksi.

Anne Black – yksi monista tanskalaisista toimittajistamme

Hauska juttu, nimittäin Tanska ja design. Kaikkikahvat oli mukana messuilla Tukholmassa ja juttelimme tanskalaiselle koukkujen valmistajalle (Collect Furniture, jonka mallisto tulee myös pian valikoimiimme). Tukholman suurimmassa messukeskuksessa pidetyssä tapahtumassa satuimme mainitsemaan, että messuilla on paljon tanskalaisia yrityksiä. Collect Furnituren omistaja naurahti ja sanoi, että Tanskassa näitä messuja pidetään suurimpina tanskalaisina design-messuina. Se, että messut sattuvat olemaan Tukholmassa ei todellakaan ole väliä. Sama pätee myös vetimien ja nuppien valikoimaamme. Vaikka yritys on alunperin ruotsalainen, suurin osa designer-vetimistämme tulevat Tanskasta. Meillä on Furnipart, Vonsild ja nyt myös Anne Black.

Käsintehdyt omassa tehtaassaan

Toinen mielenkiintoinen asia Anne Blackista: Kaikki nupit ja koukut tehdään käsityönä. Anne Black on osakas pienessä Vietnamissa sijaitsevassa tehtaassa, jossa kaikki tuotteet valmistetaan. On hämmästyttävää, kuinka Anne Black pystyy hallitsemaan brändiään suunnittelusta tuotantoon ja aina jakeluun asti.

Löydät Anne Blackin nuppien ja koukkujen tuotevalikoiman täältä.