Brim Profilivedin - Messinki

Tuotetiedot

Brim on eräs vaikuttavimmista verkkokaupastamme löytyvistä profiilivetimistä. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja pinnoitettu PVD-messingillä. PVD on eräs kestävimmistä pinnoitteista, joita huonekalujen vetimissä ja kahvoissa voidaan käyttää. Pinnoitusprosessia kuvataan menetelmäksi, jossa messinkiä kuumennetaan kaasu-neste-olomuotoon, minkä jälkeen sitä lisätään ohueksi pinnoitteeksi ruostumattoman teräksen päälle. Kun pinnoite on jäähtynyt kiinteäksi, se antaa tuotteelle ainutlaatuisen pinnan, joka kestää useimmissa ympäristöissä.

PVD-pinnoitetta ei käytetä pelkästään huonekalutarvikkeissa. Löydät PVD-pinnoitettuja tuotteita esimerkiksi ilmailu- ja autoteollisuudesta. Brim-profiilivetimet pysyvät kiiltävinä ja uudenveroisina vuosikymmeniä.

Brim-profiilivetimiä on saatavana kolmea eri kokoa, kokonaisleveydeltään 128 mm, 160 mm ja 224 mm. Toisin kuin useimmat perinteiset vetimet, profiilivetimet eivät edellytä valmiiksi porattuja reikiä laatikon läpi. Sen sijaan ne kiinnitetään puuruuveilla laatikon yläreunaan laatikon takapuolelta. Kätevää, jos jonain päivänä haluat korvata ne toisilla vetimillä.

Yhdistä keittiössäsi eripituisia Brim-vetimiä. Asenna pienemmät kaappeihin ja suuremmat suurempiin laatikostoihin.

Brim-profiilivetimet on valmistanut Didheya, espanjalainen yritys, joka on erikoistunut ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin huonekalutarvikkeisiin.
Hinta €12.51
Varastossa
Profile Width
96 mm
sku: 37215
Määrä
Materiaali:
Stainless Steel
Merkki:
Didheya
Valmistusmaa:
Espanja
Päällyste:
Messinki
Coating:
Kiillotettu messinki
Leveys (D):Syvyys (A):Korkeus (C):
96 mm39 mm20 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat