Circular Nuppi - Toniton Keltainen

Tuotetiedot

Circular on täysikokoinen pyöreä laatikon vedin. Se on lakattu vihreäksi ja sopii hyvin niin keittiönkaappeihin kuin muihinkin suuriin huonekaluihin.

Merkittävä yksityiskohta Circular-nupissa on sen jauhemaalattu pinta. Monissa markkinoilla olevissa kahvoissa ja nupeissa käytetään tavallista märkämaalia. Siihen verrattuna jauhemaali on huomattavan paljon kestävämpää ja kestää koko keittiön käyttöiän.

Yhdistä CIrcular-nuppi muihin Toniton x Beslag Designin kaappituotevalikoiman kahvoihin ja nuppeihin. Kaikki Tonitonin huolellisesti kehitetyn väripaletin tuotteet sopivat täydellisesti toisiinsa. Tutustu Toniton Colours -konseptiin ja sen tuotteisiin - seinämaaleihin, laattoihin, kaapinoviin, keittiön ja kylpyhuoneen hanoihin jne. Ilmaise itseäsi sisustuksella!

Toniton x Beslag Design on ainutlaatuinen Toniton Coloursin ja Beslag Designin yhteistyö. Tuloksena on vaikuttava valikoima kahvoja, vetimiä ja nuppeja, joiden värimaailman muodostaa Tonitonin ainutlaatuinen kuuden hienostuneen värin paletti.
Hinta €11.09
Varastossa
sku: 401004-11
Määrä
Väri:
Keltainen
Asennus:
M4 screw (incl.)
Finish:
Jauhemaalattu
Merkki:
Toniton x Beslag Design
Päällyste:
Värillinen
Suunnittelijat:
Tekla Severin
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):Korkeus:
24 mm34 mm18 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat