Como Big Nuppi - Kromi

Tuotetiedot

Como Big on erään huippusuositun tuotteemme - Como-nupin - isoveli. Alkuperäinen Como-nuppi on melko pieni ja toimii parhaiten pienemmissä kaapeissa, mutta Como Big on nimensä mukainen. Halkaisijaltaan 41 mm oleva nuppi sijoittuu suurempien nuppien ja kahvojen sarjaan.

Kahva on muotoonvalettua sinkkiseosta, joka on pinnoitettu kromilla ja lopulta harjattu ja lakattu läpinäkyvällä lakalla kahvan suojaamiseksi ja sen kiillon säilyttämiseksi.

Myös Zamakiksi kutsuttu sinkkiseos koostuu pääosin sinkistä, johon on sekoitettu muita metalleja, kuten kuparia ja alumiinia. Zamak sopii täydellisesti valamiseen. Se on kestävää, ja se on helppo pinnoittaa erilaisilla pinnoitteilla. Tämän vuoksi useimmat markkinoilla olevat kahvat ja nupit ovat pohjimmiltaan sinkkisekoitusta.

Vaikka nuppi on kirkas ja kiiltävä, sen harjattu pinta erottuu rouheudellaan.

Asenna Como-nuppi keittiön kaapinoveen ja kahvat leveämpiin laatikoihin. Se sopii täydellisesti myös yksinään penkissä tai muissa huonekaluissa.

Kunkin Como Big -nupin mukana toimitetaan 16–19 mm paksuille laatikostoille tarkoitetut M4-ruuvit. Markkinoilla olevat ovet ja kaapit ovat yleisimmin 16–19 mm paksuisia. Jos tarvitset pidempiä tai lyhyempiä ruuveja, ota yhteyttä.
Hinta €10.67
Varastossa
sku: 343211-11
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Beslag Design
Päällyste:
Nikkelöity
Ympärysmitta (C):Syvyys (A):Korkeus:
41 mm25 mm12 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat