Lounge vedin - Kromi - 160 mm - Furnipart

Tuotetiedot

Kiillotetulla kromilla päällystetty Lounge-vedin on tyylikäs vedin tanskalaiselta Furnipartilta. Sen muotoilu on melko perinteistä. Pienet pyöreät jalat lisäävät eleganssia mihin tahansa keittiökalusteeseen.

Tämä vedin on täyttä messinkiä. Se on päällystetty kromilla ja lopuksi kiillotettu ja lakattu. Lakka sekä suojaa pintaa että estää messinkiä reagoimasta ilman kanssa ja hapettumasta. Tämän ansiosta Lounge-vedin pysyy kiiltävänä ajan kuluessa.

Lounge-vedintä on saatavana yhtä kokoa, cc 160 mm. Vetimen koko ja muoto toimii hyvin minkä tahansa keittiön laatikoston tai kaapin kanssa. Se antaa hyvän otteen myös mistä tahansa integroidusta kodinkoneesta, kuten jääkaapista tai astianpesukoneesta.

Lounge-vetimestä on saatavilla myös nahalla päällystetty versio, joka on verkkokauppamme ylellisin vedin.

Tanskalainen Furnipart on kuuuisa laajasta huonekalutarvikevalikoimastaan. Yritys työskentelee yhdessä maailman johtavien muotoilijoiden kanssa esitelläkseen uudenmuotoisia ja uusista materiaaleista valmistetuja vetimiä ja kahvoja.

Yhdistä Lounge-vedin samalla tavoin pinnoitettuun Autumn-nuppiin. Asenna Lounge suurempiin laatikostoihin ja Autumn pienempiin yläkaappeihin.
Hinta €17.82
Varastossa
sku: 370120-11
Määrä
Merkki:
Furnipart
Päällyste:
Kromi
CC-mittaSyvyys (A):Leveys (C):Ympärysmitta:
160 mm35 mm174 mm7 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat