Luck Kahvat - Harjattu Messinki - Furnipart

Tuotetiedot

Oletko varmasti nähnyt kaikki upeat markkinoilla olevat design-vetimet? Sinun on myönnettävä, että Luck-vedin yllättää. Se todellakin yllätti meidät, kun näimme sen ensi kertaa. Mikä katseenvangitsija!

Voit käyttää pienempää vedintä nupin sijasta ja kiinnittää pidemmän raskaampiin laatikoihin tai kaappien oviin. Niitä voi yhdistellä tai käyttää yksin. Kun tartut vetimen pienempään versioon, se tuntuu melkein kuin sormukselta sormesi ympärillä. Tai koukulta - etusormesi sopii siihen täydellisesti. Vetimen suurempi versio muodostaa ikään kuin kehyksen, josta siitäkin on miellyttävä vetää.

Tämä erinomaisesti muodostettu vedin on muotoiluparivaljakko KaschKaschin käsialaa, ja inspiraation lähteenä vetimen suunnittelussa ovat olleet geometriset muodot ja suoraviivainen muotoilu. Heidän ja tanskalaisen muotoiluyritys Furnipartin ansiosta voimme nyt ostaa näitä vetimiä.

Luck-vetimet on valmistettu sinkkiseoksesta. Se on pinnoitettu harjatulla messingillä, joka on juuri nyt ehkä halutuin viimeistely keittiökalustetarvikkeissa. Harjattu messinki on helppohoitoinen ja sopii nykyaikaiseen sisustukseen.
Hinta €5.13
Varastossa
CC-mitta
32 mm
sku: 307210-11
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Finish:
Harjattu
Merkki:
Furnipart
Suunnittelijat:
Kaschkasch
Päällyste:
Messinki
Syvyys (A):Korkeus (B):Leveys (C):
40 mm8 mm40,5 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat