Plato Nuppi - RST-Look - Beslag Design

Tuotetiedot

Jos tarvitset huonekaluusi enemmän huomiota herättävän, pyöreän nupin, voi Plato olla oikea valinta. Plato-nuppi on paljon keskimääräisten laatikonnuppia suurempi. Sen halkaisija on 42 mm, ja sillä onkin huomattava vaikutus mihin tahansa huonekaluun.

Plato-nuppi on valmistettu alumiinista ja viimeistelty harjatulla ruostumattomalla teräksellä. Harjatun pintansa ansiosta se on vaivaton käytössä, sillä esimerkiksi sormenjäljet eivät näy pinnassa lainkaan toisin kuin kiillotetussa pinnassa. Harjattu pinta antaa myös huonekalusta lämpimämmän vaikutelman.

Plato-nuppi sopii hyvin keittiön kaappeihin samoin kuin kylpyhuonekalusteisiin. Sen koko on täydellinen suurempiin ja painavampiin laatikostoihin. Se ei vain täytä huonekalun toiminnallisuusvaatimuksia, vaan antaa lisäilmettä koko huonekalulle.

Plato-nupin on suunnitellut Hans Sandgren Jakobsen, ja tanskalainen muotoiuyritys Furnipart on varmistanut näiden kauniiden nuppien laadukkaan tuotannon, markkinoinnin ja toimituksen. Harjatulla ruostumattomalla teräksellä viimeistelty Plato-nuppi voidaan yhdistää samalla tavalla viimeisteltyyn Edge Straightiin, joka myöskin on Furnipartin tuotantoa.
Hinta €13.69
Varastossa
sku: 370205-11
Määrä
Materiaali:
Aluminium
Finish:
Lakattu
Merkki:
Furnipart
Suunnittelijat:
Hans Sandgren Jakobsen
Coating:
Stainless Steel
Päällyste:
Ruostumaton teräs
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):Korkeus:
24 mm42 mm14 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat