Quanto Kahvat - Antiiki Messinki - Esor

Tuotetiedot

Quanto on suora ja tukeva vedin. 235 mm:n pituutensa ansiosta se sopii täydellisesti suurempiin laatikoihin ja integroituihin astianpesukoneisiin tai jääkaappeihin.

Paitsi pituudellaan, vedin tekee vaikutuksen myös painollaan, joka kertoo myös sen tukevuudesta. Raskaasta ulkonäöstään huolimatta Quanto on pinnaltaan odottamattoman sileä.

Väriltään keltaruskea antiikkimessinkinen pinta näyttää aikaa kestäneeltä ja ikääntyneeltä. Se ei ole kovin kiiltävä, ellei peräti mattapintainen verrattuna uuteen, kiillotettuun messinkiin. Se on myös ulkoasultaan merkittävästi lämpimämpi.

Quanto sopii hyvin yhteen samalla tavoin viimeisteltyjen Dial-nupin tai Wind-vetimen kanssa. Asenna suurempiin laatikoihin Quanto ja pienempiin laatikoihin ja oviin Dial tai Wind.

Quanto-vedin on yksi monista baskimaalaisen Esorin valmistamista keittiövetimistä. Esor valmistaa kaikki tuotteensa valusta viimeiseen pinnoitukseen saakka Espanjassa. Kaikkien osien valmistaminen Euroopassa on tänä päivänä jotain melkeinpä ainutlaatuista.

Hinta €15.52
Varastossa
sku: 70570
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Finish:
Lakattu
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Esor
Valmistusmaa:
Espanja
Päällyste:
Messinki
CC-mittaSyvyys (A):Korkeus (B):Leveys (C):
224 mm40 mm11 mm235 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat