Sima Kahvat - Musta - Esor

Tuotetiedot

Sima-vedin on kuin suora vedin, mutta sen päädyt on sulavasti taivutettu. Sima on todella elegantti vedin. 204 mm:n kokonaispituudestaan huolimatta se ei tunnu suurelta. Päinvastoin, se antaa huonekalulle raikasta ja modernia tuntua.

Siman pohjametalli on sinkkiseos. Vedin on päällystetty ja hiottu sileäksi. Kun pinta on riittävän tasainen, vedin on lakattu mustaksi. Lopuksi vedin saa läpinäkyvän suojalakkapinnan.

Sima-vedin on espanjalaisen Esorin valmistama. Tämän Baskimaalta kotoisin olevan huonekalutarvikevalmistajan juuret ja käsityötaidot juontavat juurensa 1960-luvun alkuun. Esor on koko historiansa ajan keskittynyt korkealaatuisiin valuihin ja pinnoitteisiin.

Suosittelemme vedinten kiinnittämistä suurempiin laatikostoihin ja kaappeihin. Vetimen pituuden ansiosta siitä on helppo saada tiukka ote, minkä vuoksi se sopii erityisen hyvin integroituihin jääkaappeihin ja astianpesukoneisiin.

Tarvitsetko lisäksi huonekaluihisi vetimeen sopivan nupin? Tutustu samalla tavoin viimeisteltyä Urub-nuppiin, joka sopii hyvin pienempiin laatikostoihin ja kaappeihin. Selaa tuotteita alla!
Hinta €11.00
Varastossa
sku: 70694
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Väri:
Musta
Finish:
Lakattu
Merkki:
Esor
Valmistusmaa:
Espanja
Syvyys (A):CC-mittaKorkeus (B):Leveys (C):
25 mm192 mm15 mm203 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat