Thread Kahvat - Toniton Musta

Tuotetiedot

Vihreä Thread-kahva on saanut inspiraationsa perinteisestä, kahvan muotoon taivutetusta metallitangosta. Se tarjoaa mukavan otteen ja sopii hyvin mihin tahansa keittiönoveen tai laatikkoon samoin kuin muihinkin kotisi huonekaluihin.

Voit asentaa Thread-kahvan yhdessä tai ilman sen mukana tulevaa taustalevyä. Taustalevy on helppo tapa piilottaa olemassa olevat ruuvinreiät ja suojata huonekalua naarmuilta, mutta kahva näyttää upealta myös ilman sitä.

Merkittävä yksityiskohta Thread-kahvassa on sen jauhemaalattu pinta. Monissa markkinoilla olevissa kahvoissa ja nupeissa käytetään tavallista märkämaalia. Siihen verrattuna jauhemaali on huomattavan paljon kestävämpää ja kestää koko keittiön käyttöiän.

Yhdistä Thread-kahva muihin Toniton x Beslag Designin kaappituotevalikoiman kahvoihin ja nuppeihin. Kaikki Tonitonin huolellisesti kehitetyn väripaletin tuotteet sopivat täydellisesti toisiinsa. Tutustu Toniton Colours -konseptiin ja sen tuotteisiin - seinämaaleihin, laattoihin, kaapinoviin, keittiön ja kylpyhuoneen hanoihin jne. Ilmaise itseäsi sisustuksella!

Toniton x Beslag Design on ainutlaatuinen Toniton Coloursin ja Beslag Designin yhteistyö. Tuloksena on vaikuttava valikoima kahvoja, vetimiä ja nuppeja, joiden värimaailman muodostaa Tonitonin ainutlaatuinen kuuden hienostuneen värin paletti.
Hinta €20.37
Varastossa
sku: 401040-11
Määrä
Väri:
Musta
Finish:
Jauhemaalattu
Asennus:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Toniton x Beslag Design
Päällyste:
Värillinen
Suunnittelijat:
Tekla Severin
CC-mittaSyvyys (A):Korkeus (B):Leveys (C):
128 mm35,5 mm (37mm)6 mm (20mm)134 mm (148mm)
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat