Vann Profilivedin - RST-Look - Beslag Design

Tuotetiedot

Mustaksi lakattu Vann ei ole tavanomainen markkinoilta löytyvä profiilivedin. Tästä profiilivetimestä on tullut hyvin suosittu. Sen muoto on kulmikkaampi, mutta ulkonurkat on leikattu. Se ei ole tasaisesti taivutettu, mutta sen reunat ovat silti sileät. Vann erottuu missä tahansa huonekalussa.

Profiilivetimet eroavat tavanomaisista vetimistä kiinnitystavaltaan. Tavanomaiset vetimet vaativat etukäteen poratun reiän ja asennetaan oven etupuolelle. Profiilivetimet puolestaan riippuvat laatikon reunan yli. Ne kiinnitetään laatikon yläreunaan puuruuveilla laatikon tai kaapin oven takapuolelta. Näin oven etupuolella ei ole näkyviä reikiä.

Vann-profiilivedin on valettua alumiinia ja lakattu mustaksi. Harjattu viimeistely on usein suositumpi, sillä vesi- tai sormenjäljet eivät näy siinä niin selvästi kuin kiillotetussa pinnassa.

Valitse 200 mm tai ekstrapitkä 1 200 mm pitkä Vann-profiilivedin. Yhdistä kahta kokoa ja käytä pienempää Vann-vedintä standardikokoisussa laatikostoissa ja 1 200 mm pitkää vedintä integroiduissa jääkaapeissa tai vaatekaappien ovissa. Profiilin paksuus on 1,5 mm ja se sopii kaikkiin standardihuonekaluihin.
Hinta €12.85
Varastossa
Profile Width
200 mm
sku: 370261-11
Määrä
Materiaali:
Aluminium
Finish:
Harjattu
Merkki:
Beslag Design
Päällyste:
Ruostumaton teräs
Coating:
Stainless Steel
Leveys (D):Syvyys (A):Korkeus (C):
200 mm44 mm19,7 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat