Floid Kahvat - Antiiki Messinki

Tuotetiedot

Etsitkö jotain erilaista, mutta silti klassista vintagea? Siinä tapauksessa antiikkimessinkinen Floid-kahva voi olla hyvä vaihtoehto.

Osa siitä näyttää varsin tavalliselta markkinoilla olevalta tankomalliselta kahvalta. Mutta Floidissa on myös melko leveät jalkalevyt. Jalkalevyt ovat tärkeä suunnittelun elementti ja vieläpä funktionaaliset, sillä ne peittävät mahdolliset nykyisten kahvojesi tai nuppiesi aiheuttamat naarmut ja kolot ruuvinreikien ympärillä.

Kahva on muotoonvalettua sinkkiseosta, joka on pinnoitettu vanhalla messingillä ja lakattu läpinäkyvällä lakalla kahvan suojaamiseksi ja hapettumisen estämiseksi.

Myös Zamakiksi kutsuttu sinkkiseos koostuu pääosin sinkistä, johon on sekoitettu muita metalleja, kuten kuparia ja alumiinia. Zamak sopii täydellisesti valamiseen. Se on kestävää, ja se on helppo pinnoittaa erilaisilla pinnoitteilla. Tämän vuoksi useimmat markkinoilla olevat kahvat ja nupit ovat pohjimmiltaan sinkkisekoitusta.

Floid-kahvaa on saatavana kahden pituisena, cc-koko 128 mm ja 192 mm. Yhdistä Floid-kahva saman valikoiman nuppiin. Käytä Floid-nuppia yläkaapeissa ja eripituisia kahvoja laatikoissa ja integroiduissa kodinkoneissa.
Hinta €9.82
Varastossa
CC-mitta
128 mm
sku: 123645-H128
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Beslag Design
Päällyste:
Antiikki messinki
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat