Floid Nuppi - Antiiki Messinki - 35 mm

Tuotetiedot

Etsitkö jotain erilaista, mutta silti klassista vintagea? Siinä tapauksessa antiikkimessinkinen Floid-nuppi voi olla hyvä vaihtoehto.

Sen yläosa on melko samanlainen kuin monet muut klassiset nupit. Mutta Floidissa on myös melko leveä jalkalevy. Jalkalevyt ovat tärkeä suunnittelun elementti ja vieläpä funktionaaliset, sillä ne peittävät mahdolliset nykyisten nuppiesi aiheuttamat naarmut ja kolot ruuvinreikien ympärillä.

Nuppi on muotoonvalettua sinkkiseosta, joka on pinnoitettu vanhalla messingillä ja lakattu läpinäkyvällä lakalla kahvan suojaamiseksi ja hapettumisen estämiseksi.

Myös Zamakiksi kutsuttu sinkkiseos koostuu pääosin sinkistä, johon on sekoitettu muita metalleja, kuten kuparia ja alumiinia. Zamak sopii täydellisesti valamiseen. Se on kestävää, ja se on helppo pinnoittaa erilaisilla pinnoitteilla. Tämän vuoksi useimmat markkinoilla olevat kahvat ja nupit ovat pohjimmiltaan sinkkisekoitusta.

Yhdistä Floid-nuppi saman valikoiman kahvaan. Käytä Floid-nuppia yläkaapeissa ja eripituisia kahvoja laatikoissa ja integroiduissa kodinkoneissa.
Hinta €7.38
Varastossa
sku: 123645-K35
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Merkki:
Beslag Design
Päällyste:
Antiikki messinki
Coating:
Antiiki messinki
Ympärysmitta (C):Syvyys (A):Korkeus:
35 mm30 mm14 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat