Graf Big Nuppi - Matta Musta - Beslag Design

Tuotetiedot

Graf Big -nuppi kiinnittää huomiota missä tahansa pöydässä tai keittiönkaapissa. Saatavilla kahdenkokoisena, halkaisijaltaan 38 mm ja 50 mm. Jo 38 mm:n kokoinen nuppi huomataan paremmin kuin muut tavalliset nupit, ja 50 mm:n kokoinen onkin erittäin silmiinpistävä missä tahansa huonekalussa.

Koko ja nupin uritettu pinta antavat nupille sekä nykyaikaisen että aavistuksen teollisen ulkoasun. Voidaan myös sanoa, että noppu muistuttaa vanhempien vahvistinlaitteiden tai HiFI-laitteiden äänenvoimakkuusnuppia. Se voikin kaiken lisäksi antaa sisustukseen retro-tunnelmaa.

Graf Big on valettua alumiinia, joka on eräs kestävimmistä ja kevyimmistä keittiön kahvoissa käytetyistä materiaaleista. Se on myös yksi harvoista materiaaleista, joihin voidaan aikaansaada uurrettu pinta. Lopullinen mattamusta pinnoite lisätään viimeistelyvaiheessa.

Yhdistä Graf Big minkä tahansa muun Graf-sarjan samalla tavoin pinnoitetun tuotteen kanssa. Kiinnitä Graf Big laatikoihin ja kahvat suurempiin kaapinoviin.

Kunkin Graf Big -nupin mukana toimitetaan 16–19 mm paksuille laatikostoille tarkoitetut M4-ruuvit. Markkinoilla olevat ovet ja kaapit ovat yleisimmin 16–19 mm paksuisia. Jos tarvitset pidempiä tai lyhyempiä ruuveja, ota yhteyttä.
Hinta €16.67
Varastossa
Knob size
38 mm
sku: 370302-11
Määrä
Väri:
Musta
Materiaali:
Aluminium
Mounting:
M4 screw (incl.)
Finish:
Lakattu
Merkki:
Beslag Design
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):Korkeus:
30 mm38 mm33 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat