Lecco Kahvat - Antiikki

Tuotetiedot

Lecco on tukeva, leveä kahva, jossa on paksu otinosa. Sen pinta on vanhaa messinkiä. Kahva on saatavilla kahdenlevyisenä: 168 mm ja 328 mm. Kahvan perusmuoto on suora, mutta vedinosa on paksumpi ja muodoltaan soikea. Suuret soikeat vetimet ovat parhaummillaan ylisuurissa tai raskaissa laatikostoissa ja keittiön kaapinovissa.

Lecco-kahva on erinomainen valinta, joka viimeistelee uuden keittiösi tai piristää kylpyhuoneesi laatikoita.

Kahva on muotoonvalettua sinkkiseosta, joka on pinnoitettu vanhalla messingillä ja lakattu läpinäkyvällä lakalla kahvan suojaamiseksi ja hapettumisen välttämiseksi.

Myös Zamakiksi kutsuttu sinkkiseos koostuu pääosin sinkistä, johon on sekoitettu muita metalleja, kuten kuparia ja alumiinia. Zamak sopii täydellisesti valamiseen. Se on kestävää, ja se on helppo pinnoittaa erilaisilla pinnoitteilla. Tämän vuoksi useimmat huonekalujen varustemarkkinoilla olevat kahvat ja nupit ovat pohjimmiltaan sinkkisekoitusta.

Lecco-kaapinvedin on yksi monista italialaisen Marellan keittiön kahvoista ja nupeista. Kaikki Marellan tuotteet valmistetaan sen omassa tehtaassa lähellä Milanoa.

Yhdistä Lecco mihin tahansa muihin Marellan samalla tavoin pinnoitettuihin tuotteisiin. Käytä Leccoa integroiduissa astianpesukoneissa tai täyskorkeiden kaappien ovissa. Valitse pienempiin laatikoihin ja yläkaappien oviin nupit tai kuppivetimet.
Hinta €18.25
Varastossa
CC-mitta
160 mm
sku: 345790-11
Määrä
Materiaali:
Zink-Alloy
Mounting:
M4 screw (incl.)
Valmistusmaa:
Italia
Merkki:
Marella
Syvyys (A):Korkeus (B):Leveys (C):
30 mm16,5 mm168 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat