Pomolo Nuppi / Koukko - Betoni - Ruskea - Urbi & Orbi

Tuotetiedot

Ruskea Pomolo-nuppi/koukku on eräs harvoista markkinoilla olevista betonista valmistetuista tuotteista. Idea on alunperin lähtöisin muotoiluyritys 2vlo Designilta, joka etsi nuppeja ja koukkuja omaan toimistoonsa. Yritys oli käyttänyt betonia monissa muissa aiemmin suunnittelemissaan töissä.

Pomolo-nuppeja ja -koukkuja on saatavilla neljää eri kokoa, joista 3:a löytyy varastosta ja suurinta saa tilauksesta. Koot ovat pieni, keskikoko ja suuri, ja niiden halkaisijat ovat vastaavasti 44 mm, 72 mm ja 85 mm ja jättimäinen halkaisijaltaan 170 mm oleva nuppi.

Kaikki nämä tuotteet ovat käsin tehtyjä, ja niiden pinnat voivat siksi poiketa toisistaan. Betonituotteiden luontainen valmistusprosessi tuottaa aina ainutlaatuisia tuotteita, ja pinnassa on ilmakuplien valmistusprosessin aikana muodostamia koloja.

Käytä niitä keittiön laatikoissa tai kaapeissa. Tai olohuoneen tai makuuhuoneen pienemmissä huonekaluissa. Jokaisen nupin mukana tulee ylimääräinen ruuvi seinäkiinnitystä varten, jolloin nupista tulee koukku. Yhdistä erikokoisia ja -värisiä Pomolo-betoninuppeja ja luo taidetta kylpyhuoneesi, eteisesi, olohuoneesi tai makuuhuoneesi seinälle. Tai muodosta upea ripustustila vaatteille pienempään toimistotilaan.

Urbi & Orbi on Ateenassa, Kreikassa toimiva huonekalu- ja huonekalutarvikevalmistaja. Kaikkia tuotteita yhdistää yksi asia: pohjamateriaali betoni. Urbi & Orbin käyttämät raaka-aineet ovat kansainvälisesti tunnustettuja, ympäristöystävllisiä ja ihmisille soveltuvia.
Hinta €22.41
Varastossa
Knob size
Small
sku: UO-P-BR-S
Määrä
Materiaali:
Concrete
Merkki:
Urbi & Orbi
Valmistusmaa:
Kreikka
Päällyste:
Concrete
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):
31 mm44 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat