Pomolo Nuppi / Koukko - Tummanvihreä

Tuotetiedot

Tummanvihreä Pomolo-nuppi/koukku on yksi harvoista betonituotteista markkinoilla. Idea tuli alun perin suunnittelutoimisto 2vlo Designilta, joka etsii nuppeja ja koukkuja omaan toimistoonsa. Yrityksellä oli työkaluissaan betonia monissa muissa käyttötarkoituksissa.

Pomolo-nuppeja ja -koukkuja on saatavana kahdessa eri koossa. Koot ovat pieniä ja keskikokoisia, halkaisijat 44 mm ja 72 mm.

Kaikki nämä tuotteet ovat käsintehtyjä ja siksi niiden pinnat eroavat niistä. Betonituotteiden luontainen valmistusprosessi tuottaa aina hyvän tuotteen ja pinnalla on ilmakuplavalmistusprosessin valmistusprosessi.

Käytä näitä keittiön laatikoissa tai kaapeissa. Tai olohuoneessa tai makuuhuoneessa pienemmillä huonekaluilla. Jokaisessa nupissa on ylimääräinen ruuvikiinnitys, seinänuppi muuttuu koukkuksi. Yhdistä erikokoisia ja -värisiä Pomolo-betoninuppeja ja luo taidetta kylpyhuoneesi, käytäväsi, olohuoneesi tai huoneesi seinälle. Tai luo upea ripustustila vaatteille pienempään toimistotilaan.

Urbi & Orbi on huonekalujen ja asusteiden valmistaja Ateenassa, Kreikassa. Kaikkea yhdistää yksi asia: pohjamateriaali on betoni. Urbi & Orbin käyttämät raaka-aineet ovat kansainvälisesti tunnustettuja, ympäristöystävällisiä ja ihmisille sopivia.
Hinta €25.12
Varastossa
Knob size
Small
sku: 159161-H172
Määrä
Merkki:
Urbi & Orbi
Syvyys (A):Ympärysmitta (C):Korkeus:
33 mm72 mm32 mm
ILMAINEN TOIMITUS

ILMAINEN TOIMITUS

3-5 arkipäivässä
* Express-toimitus saatavilla
ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

ILMAISET RUUVITJOKAISEEN KAHVAAN

Jokaiseen Kahvaan
TURVALLINEN MAKSU

TURVALLINEN MAKSU

SSL-suojattu yhteys
HYVÄKSYMME

HYVÄKSYMME

kaikki suositut maksutavat